RO/FR/EN     CARIERE
1-cinesuntem
2-cinesuntem
3-cinesuntem
4-cinesuntem

Caussade Semences în lume


Groupe Caussade Semences este o companie de origine franceză care ameliorează, multiplică, procesează şi comercializează seminţe pentru cultura mare şi plante furajere. 

Cu o experienţă de peste 50 de ani, GROUPE CAUSSADE SEMENCES pune în practică tot profesionalismul echipei pentru a răspunde nevoilor exprimate de partenerii săi: fermieri, distribuitori şi industriaşi de profil. 

Obiectivul companiei: asigurarea perenităţii fiecărei meserii, ceea ce înseamnă un răspuns pertinent la nevoile tuturor celor implicaţi în acest grandios proces agricol, cel care satisface nevoia de bază a societăţii umane, şi anume HRANA. 

Având un capital 100% agricol, GROUPE CAUSSADE SEMENCES a ştiut să se dezvolte păstrându-şi în acelaşi timp identitatea şi originea. Ameliorator multi-specii, GROUPE CAUSSADE SEMENCES pune în practică cele mai inovative şi performante concepte şi tehnici pentru a susţine agricultura şi sectorul agro-industrial în secolul XXI. 

CAUSSADE SEMENCES SRL este subsidiara din România a GROUPE CAUSSADE SEMENCES, începând din 1 ianuarie 2009. 

© Caussade Semences Romania
Str. Aviator Popisteanu nr. 16, et. 2
012092, sector 1, Bucuresti

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii cookie-urilor. Mai multe informatii...