RO/FR/EN     CARIERE
4grau
5orz
6triticale
10ovaz

Cereale Păioase


GRÂU SOBBEL
SOFRU
SOLVEIG
SORRIAL
SOSTHENE


TRITICALE TRISMART


ORZ JUP


OPINII FERMIERI

Compara 2 produse

Obiectivul programelor de cercetare CAUSSADE SEMENCES, pentru cereale păioase este de a garanta partenerilor o genetică de calitate adaptată la nevoile acestora! Echipa de amelioratori pentru cereale păioase, dispune în Franţa de 2 staţiuni de ameliorare dotate fiecare cu peste 30 de ha de teren agricol destinate colecţiei de soiuri şi testărilor pentru noile varietăţi. 

Programele de ameliorare folosesc cele mai moderne tehnici, cum sunt cele utilizate în identificarea genelor pentru diferite rezistenţe specifice, folosind markerii moleculari. Pentru a se asigura că recoltele răspund exigentelor diferitelor filiere, CAUSSADE SEMENCES efectuează numeroase analize de calitate la toate varietăţile pe care le lansează pe piaţă. 

Pentru a testa răspunsul varietăţilor la condiţiile pedoclimatice ale diferitelor regiuni, echipa CAUSSADE SEMENCES dispune, pe lângă staţiunile de ameliorare, de centre de testare atât în Europa, cât şi în afara acesteia. Departamentul Dezvoltare colectează toate rezultatele din centrele de testare, care ulterior sunt analizate în vederea stabilirii comportamentului varietăţilor testate în condiţii de aplicare a unor tratamente sau fară tratamente, rezistenţei la bolile foliare, la ger, la cădere etc. 

Pentru România, CAUSSADE SEMENCES vă pune la dispoziție o gamă de soiuri de mare performanţă pentru speciile: grâu, orz şi triticale. Sunt soiuri foarte bine adaptate condiţiilor pedoclimatice din România, în special din punctul de vedere al rezistenţei la ger, secetă şi arşiţă. De asemenea, aceste soiuri sunt caracterizate prin indici de calitate foarte bună.

© Caussade Semences Romania
Str. Aviator Popisteanu nr. 16, et. 2
012092, sector 1, Bucuresti

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii cookie-urilor. Mai multe informatii...