RO/FR/EN     CARIERE
1-cinesuntem
2-cinesuntem
3-cinesuntem
4-cinesuntem

Cine suntem


 În opinia echipei CAUSSADE SEMENCES, pentru ca o companie să reușească să pătrundă pe o piață nouă și să se poziționeze ca o companie respectabilă, trebuie să îndeplinească 3 condiții fundamentale.
 
Una dintre acestea o reprezintă calitatea produselor pe care le oferă. În cei patru ani în care soiurile și hibrizii CAUSSADE SEMENCES au fost cultivați în România,  și-au confirmat performanța. Confirmarea calității și performanțelor geneticii a venit din partea fermierilor cultivatori de varietăți CAUSSADE SEMENCES, cărora întreaga echipă le mulțumește  pentru încrederea acordată.  Ca urmare, prima condiție o putem considera  îndeplinită.
 
biletul zilei cu meciuri din fotbal omnibet biletul zilei de azi
Cea de-a doua condiție o reprezintă pachetul comercial care însoțește genetica.  Încă din primul an de intrare pe piața din România, compania CAUSSADE SEMENCES a venit în întâmpinarea partenerilor săi cu o politică comercială flexibilă, ceea ce a permis personalizarea pachetului comercial pentru fiecare partener al său, în fucție de nevoile acestuia.  Deci și a doua condiție o putem considera îndeplinită. 

 A treia condiție, dar nu cea din urmă, este existența unei echipe care să reușească să pună în valoare performanța genetică și flexibilitatea comercială. Echipa CAUSSADE SEMENCES a fost, este și va rămâne o echipă animată de spiritul performanței, profesionalismului și muncii în echipă, dar poate cel mai important este faptul că fiecare membru al echipei pune pasiune și suflet în tot ceea ce face ca activitate zilnică pentru companie, indiferent de poziția pe care o ocupă în cadrul piramidei organizaționale.

Echipa CAUSSADE SEMENCES este o echipă tânără, unită, o echipă conștientă că SUCCESUL nu vine decât atunci când unul este pentru toți și toți pentru unul!

Motto-ul echipei: Nimic nu este imposibil, daca-ți canalizezi toată energia către acea țintă!

© Caussade Semences Romania
Str. Aviator Popisteanu nr. 16, et. 2
012092, sector 1, Bucuresti

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii cookie-urilor. Mai multe informatii...