RO/FR/EN     CARIERE
1-cinesuntem
2-cinesuntem
3-cinesuntem
4-cinesuntem

Dezvoltare


Departamentul dezvoltare constituie interfaţa dintre activitatea de cercetare şi cea de comercializare. Obiectivele principale ale echipei de dezvoltare sunt de transmitere a progresului genetic din laboratorul de cercetare în fermă, dar şi de culegere a informaţiilor din teren cu privire la nevoile specifice ale celor implicati în sectorul agricol şi filierelor acestuia. În consecinţă, activitatea de dezvoltare este strâns legată de cea a departamentului de cercetare. De asemenea, o sarcină deosebită este aceea de a valida caracteristicile agronomice ale varietăţilor, cât şi caracteristicile specifice corespunzătoare aşteptărilor diferitelor filiere alimentare sau nealimentare.

Pentru a face o zonare a varietăţilor cât mai bună se utilizează un număr foarte important de testări în diferite regiuni la nivel mondial (fiecare soi sau hibrid este testat în peste 350 de Centre de testare la nivel mondial, centre care la randul lor testează în foarte multe locaţii), adesea în parteneriat cu numeroase instituţii tehnice (instituţii pentru încercarea şi omologarea soiurilor şi hibrizilor, instituţii de cercetare-dezvoltare etc.), ceea ce oferă garanţia punerii pe piaţă a unor varietăţi CAUSSADE SEMENCES foarte bine adaptate diferitelor condiţii pedo-climatice locale şi deci exigenţelor agronomice ale fiecărui sistem de exploatare. 

 Departamentul de dezvoltare al GROUPE CAUSSADE SEMENCES testează anual un număr imens de varietăţi, din care doar un procent de 3-5% sunt validate pentru a trece la comercializare. Este suficient să amintim că pentru cultura de porumb se testează peste 2300 de hibrizi!

© Caussade Semences Romania
Str. Aviator Popisteanu nr. 16, et. 2
012092, sector 1, Bucuresti

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii cookie-urilor. Mai multe informatii...