RO/FR/EN     CARIERE
1porumb
1porumb-2
2floare
2floare-2
2floare-3
3rapita
3rapita-2
4grau
5orz
6triticale
7sorg
8soia
9mazare
10ovaz

Arhiva stiri • Ingheturile tarzii de primavara si pagubele aduse culturilor de camp Ingheturile tarzii de primavara si pagubele aduse culturilor de camp
  Culturile de câmp sunt diferite între ele în ceea ce priveşte sensibilitatea la temperaturile scăzute bazate pe diferitele stadii de vegetaţie în care temperaturile scăzute pot surveni şi mecanismele esenţiale deţinute de plante pentru prevenirea formării cristalelor de gheaţă care vor distruge celulele prin afectarea peretelui celular.

 • Consumatorul roman nu cunoaste ce inseamna food safety - una dintre concluziile conferintei Consumatorul roman nu cunoaste ce inseamna food safety - una dintre concluziile conferintei "Romanian Agribusiness in 2016"
  BusinessMark a organizat cea de-a treia editie a conferintei conferintei "Romanian Agribusiness in 2016", eveniment care a avut loc pe 22 octombrie, la Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton. Conferinta a reunit factori de decizie si cele mai importante companii din domeniu, iar in cadrul sau s-au dezbatatut teme legate de strategia agricola a Romaniei, bilantul anului agricol 2015 si perspectivele pentru anul urmator, accesarea fondurilor europene, PNDR 2014-2020, provocarile business-urilor in agricultura, finantarea in agribusiness, aspecte fiscale si legislative specifice industriei.

 • “Echipa Aşilor” a arătat ce înseamnă performanţă în culturile agricole “Echipa Aşilor” a arătat ce înseamnă performanţă în culturile agricole
  Companiile Adama, Caussade Semences, Ameropa şi Azomureş au format „Echipa Aşilor” şi le-au dat întâlnire fermierilor în data de 3 iunie în localitatea Mereni, jud. Constanţa, pentru o prezentare demonstrativă dedicată profesioniştilor din agricultură. Evenimentul a fost găzduit de tânărul fermier din Mereni, Daniel Gheordunescu, producător de seminţe de cereale.

 • Euroferma - Careul de asi Euroferma - Careul de asi
  Această emisiune este despre oameni care câștigă din agricultură. Putem spune că fermirul Daniel Gheordunescu din Mereni, Constanta, a avut în acest an, în lupta sa cu condițiile meteo și instabilitatea câștigurior din domeniu, o mână bună, un careu de ași.

 • CAUSSADE la Agriplanta-RomAgroTec 2015 CAUSSADE la Agriplanta-RomAgroTec 2015
  Constantin Iancu, responsabil zonal pentru dezvoltare la Caussade Semences, este intervievat de Liviu Gordea cu ocazia ediţiei 2015 a expoziţiei Agriplanta-RomAgroTec.