RO/FR/EN     CARIERE
1-cinesuntem
2-cinesuntem
3-cinesuntem
4-cinesuntem

Producerea și condiționarea semințelor


PRODUCEREA DE SĂMÂNŢĂ 

GROUPE CAUSSADE SEMENCES vă garantează seminţe de cea mai bună calitate, asigurată de o implementare extrem de riguroasă a programelor de multiplicare. Conceptul de producere de seminţe se bazează pe o alegere a fermierilor multiplicatori după criterii foarte stricte cu privire la profesionalismul şi dotarea tehnică de care aceştia dispun. Reţeaua însumează peste 1000 de fermieri multiplicatori şi se întinde pe o suprafaţă de peste 20000 ha. 

Culturile semincere sunt permanent supravegheate în câmp de specialiştii Caussade Semences care validează fiecare verigă tehnologică. De asemenea, asigură consultanţă tehnică de specialitate fermierilor multiplicatori şi totodată controlul loturilor semincere pe tot parcursul ciclului de vegetaţie al culturii. Profesionalismul echipei tehnice conferă programelor de multiplicare CAUSSADE SEMENCES, soluţii rapide ca răspuns la toate cerinţele specifice acestei activităţi. Toate acestea contribuie la obţinerea unor seminţe de o calitate excepţională, cu o puritate varietală de peste  99,7%. 


CONDIŢIONAREA ŞI PROCESAREA SEMINŢELOR 

Pentru a conserva capitalul genetic şi fiziologic al seminţelor, GROUPE CAUSSADE SEMENES dispune de utilaje şi linii de procesare de ultimă generaţie. Capacitatea proprie de procesare se compune din 5 uzine (staţii de condiţionare) în Franţa, cu o capacitate de procesare de peste 1,5 milioane doze de porumb/an, 30.000 tone cereale păioase/an etc. 

Seminţele CAUSSADE SEMENCES sunt seminţe de înaltă valoare calitativa, data de standarde stabilite de GROUPE CAUSSADE SEMENCES care sunt peste limitele minime prevăzute de legislaţia europeană cu privire la germinaţie, puritate fizică sau puritate genetică. De exemplu, limita minimă europeană de germinaţie este de 90% pentru porumb şi 85% pentru floarea-soarelui, pe când standardul CAUSSADE SEMENCES este de minim 93% pentru porumb şi respectiv 90% pentru floarea-soarelui. 

Acest standard de calitate este asigurat de un număr foarte mare de analize calitative, mai precis, peste 63.000 de analize realizate în fiecare an în laboratoarele CAUSSADE SEMENCES, sunt garanţia unei înalte valori germinative şi a unei purităţi varietale ireproşabile. Laboratoarele de analiza a calităţii semintelor sunt laboratoare acreditate de institutele de stat abilitate, conform legislaţiei franceze, şi sunt foarte moderne şi dotate cu aparatură de ultimă generaţie.

© Caussade Semences Romania
Str. Aviator Popisteanu nr. 16, et. 2
012092, sector 1, Bucuresti

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii cookie-urilor. Mai multe informatii...