RO/FR/EN     CARIERE
1-cinesuntem
2-cinesuntem
3-cinesuntem
4-cinesuntem

Viziune, Misiune, Valori


Viziunea noastră este sa devenim unul dintre primii trei producători și furnizori de semințe pentru cultura mare și plante furajere, din România, câștigând astfel încrederea partenerilor noștrii prin inovație, integritate și muncă în echipă.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a oferi fermierilor și tuturor celor care activează în sectoarele în care sunt folosite ca materie primă produsele agricole, soluții tehnologice inovative. Inovația se regăsește la nivelul întregului portofoliu multi-specii.

Activitățile noastre se desfășoară într-o strănsă legatură cu valorile în care credem. Valorile noastre ne inspiră și ne susțin în eforturile de a ne îndeplini misiunea și de a ne consolida identitatea. Valorile în care credem sunt: profesionalismul, încrederea, responsabilitatea, respectul, integritatea, angajamentul și munca în echipă. 

 Profesionalism – manifestat în tot ceea ce dezvoltăm, aduce plus valoare produselor oferite pe piață, iar cei peste 50 de ani de activitate dedicați ameliorării, multiplicării, procesării și comercializării semințelor, ne propulsează în rândul celor mai titrate companii de semințe la nivel mondial. Este o poziție care ne onorează, dar care ne și obligă a fi tot timpul la înălțimea așteptărilor partenerilor nostrii.

Încredere și responsabilitate - dorim să atingem standarde înalte de performanță în tot ceea ce facem, de aceea acordăm putere de decizie angajaților noștri, dezvoltând spiritul de echipă și flexibilitatea în toate activitățile pe care le desfășurăm. 

Respect – suntem conștienți că reputația se câștigă în timp, de aceea căutăm în permanență să ne respectăm promisiunile. Nu promitem niciodată ceea ce nu putem oferi. Întreaga noastră activitate se bazează pe respectul acordat partenerilor noștri. 

Integritate – nu există nici o diferență între ceea ce spunem că suntem și ceea ce suntem în realitate. Suntem conștienți că drumul integrității nu este întotdeauna ușor, dar este singurul care ne va duce acolo unde vrem să ajungem. 

Angajament – față de partenerii noștri este acela de a le fi alături, de a-i sprijini în luarea celor mai bune decizii pentru afacerea pe care o conduc. Suntem conștienți de faptul că succesul partenerilor nostri ne garantează menținerea printre companiile de top din domeniul nostru de activitate. 

Munca în echipă – suntem animați în permanență de crearea unui mediu de lucru care să promoveze spiritul de echipă, prin încurajarea comunicării și cooperării între angajați, oferirea unui loc de muncă bazat pe provocare și performanță, formarea de competență prin instruire permanentă, astfel încât, fiecare membru al echipei CAUSSADE SEMENCES să obțină împlinire și satisfacție profesională. Succesul companiei noastre se bazează pe succesul fiecărui membru al echipei!

© Caussade Semences Romania
Str. Aviator Popisteanu nr. 16, et. 2
012092, sector 1, Bucuresti

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii cookie-urilor. Mai multe informatii...