banner-viziune

Viziune, Misiune, Valori

Viziunea noastră este sa devenim unul dintre primii trei producători și furnizori de semințe pentru cultura mare și plante furajere, din România, câștigând astfel încrederea partenerilor noștrii prin inovație, integritate și muncă în echipă.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a oferi fermierilor și tuturor celor care activează în sectoarele în care sunt folosite ca materie primă produsele agricole, soluții tehnologice inovative. Inovația se regăsește la nivelul întregului portofoliu multi-specii.

Valorile noastre sunt esențiale pentru derularea proiectului nostru., acestea regasindu-se in ADN-ul nostru. Ele dau sens acțiunilor și angajamentelor noastre.

PROXIMITATE

Proximitatea este esența culturii grupului CAUSSADE SEMENCES.

Exista o colaborare strânsă cu toți clienții noștri, bazată pe o ascultarea atentă într-o relație de solidaritate și parteneriat. Si pe plan intern, comunicarea permanenta între departamente joaca un rol important.

RESPONSABILITATE

Responsabilitatea este prin definiție o obligație de a răspunde pentru acțiunile proprii în toate circumstanțele.
Pentru grupul CAUSSADE SEMENCES, responsabilitatea este mai mult decât o necesitate, este o pârghie de performanță care implică fiecare dintre angajații grupului. Responsabilitatea asigură durabilitatea activității și contribuie la binele comun. Trebuie să permită imbinarea creșterii economice cu angajamentul față de dezvoltarea durabilă.

EXPERTIZĂ

Expertiza se bazează pe know-how-ul adânc înrădăcinat în cadrul grupului CAUSSADE SEMENCES.
Se traduce printr-o ofertă de produse și servicii bine definite și personalizate, care îndeplinesc așteptările specifice ale agriculturii actuale și viitoare, indiferent de țară: caracterizarea soiurilor, adaptarea la nevoile sectoarelor, optimizarea agronomică.
Expertiza este, de asemenea, capacitatea noastră de a oferi consultanta care permite fermierilor maximizarea performanțelor genetice ale soiurilor noastre.

COLABORARE

În cadrul grupului CAUSSADE SEMENCES, colaborarea este în primul rând o atitudine, o stare de spirit.Aceasta permite plasarea inteligenței colective în slujba grupului și a clienților săi pentru a inova din ce în ce mai mult. În cadrul și între echipele grupului, colaborarea asigură o calitate optimă a produsului livrat. Colaborarea este prezenta si in ralatia cu clienții noștri, pentru a dezvolta noi produse, noi soluții și pentru a le testa in vederea adaptarii la nevoile clienților noștri.

AGILITATE

Capacitatea de reacție a caracterizat întotdeauna Grupul CAUSSADE SEMENCES. Agilitatea îi oferă flexibilitate.
Anticiparea și organizarea, calitățile necesare care definesc Grupul CAUSSADE SEMENCES, sunt concretizate printr-un set de practici de coordonare și management de proiect. De asemenea, clienții sunt implicati direct, ceea ce permite un raspuns adecvat pentru a indeplini cererile lor.
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica cookies